Wanneer is er sprake van een spoedgeval? Er is sprake van spoed:

Bij ongeval

Als uw kind en ongeluk(je) heeft waarbij tanden of kiezen beschadigd zijn. Dus stukken eraf of een losgeslagen of eruit geslagen tand.

Bij nabloeden

Als de wond na het trekken van een tand of kies erg lang blijft nabloeden of na lange tijd opnieuw gaat bloeden zonder duidelijke aanwijzing.

Pijnstillers helpen niet

Als uw kind wakker is geworden met pijn en pijnstillers helpen niet meer. Houdt u er rekening mee n.m. naar uw kind dat deze tand of kies er in veel gevallen uitgehaald moet worden.

Dikke wang of lip

Als een tand of kies ontstoken is kan uw kind een dikke wang krijgen en vaak ook koorts hebben. Houdt u er rekening mee m.n. naar uw kind, dat deze tand of kies er in veel gevallen uitgehaald moet worden.

Bent u patiënt bij ons

Als uw kind bij ons onder behandeling is kunt u ons tijdens openingstijden bereiken onder telefoonnummer: (0342) 41 31 07
Bij geen gehoor: (0342) 45 02 27
Buiten openingstijden kunt u het telefoon nummer bellen wat op het antwoordapparaat genoemd wordt of klikken op onderstaande button. U wordt doorverwezen naar de dienst doende tandarts voor de avond en in het weekeind.

Bent u geen patiënt bij ons

Heeft u al wel een afspraak voor een eerste bezoek aan tandartspraktijk Puntgaaf, maar is uw kind nog niet voor een eerste afspraak geweest, neem dan contact op met uw eigen tandarts.
Uw eigen tandarts draagt de zorg voor uw kind tot het moment van het eerste bezoek aan onze praktijk. In het schema op de pagina `Dienstrooster` ziet u welke tandarts er dag, avond of weekenddienst heeft.

Spoeddienst regeling